Ferrero Rocher Truffles

Hozzávalók
150 gramm vagy 2/3 csésze pörkölt mogyoró
2 evőkanál nyers kakaópor
1 teáskanál vanília esszencia
1/8 teáskanál tengeri só
3 evőkanál juharszirup
vágott mogyoró (a díszítéshez) olvasztott tortabevonó (a mártogatáshoz)




Elkészítés:
1. A robotgép aprítójában daráljuk a mogyorót apró darabokra!
2. Adjuk hozzá a kakaót, vaníliát és a sót majd a juharszirupot!
3. Az aprítóban addig keverjük, amíg az összetevők kezdenek összeállni, ez egy-két perc teljesítményétől függően.
4. Formázzunk kis falatnyi golyókat, a közepében egy mogyoróval!
5. Tegyük a fagyasztóba 30 percre amíg megkeményedik. Ezután mártsuk olvasztott csokoládéba,  majd hempergessük meg a vágott mogyoróba!

Video:


Leave a Reply

Fordítás – Language
ArabicChinese (Simplified)CzechDutchEnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianJapanesePortugueseRussianSpanishSwedishTurkish