Gesztenyekocka

Hozzávalók:
1 téglalap alakú piskótalap,
20 dkg margarin,
20 dkg olvasztott étcsokoládé,
50 dkg gesztenyemassza,
5 ek. cseresznye befőtt,
2 ek. darált pisztácia,
2 ek. ribizli lekvár,
2,5 dl tejszínhab,
1 cs. Tortabevonó.





Elkészítés:
A margarint, az olvasztott étcsokit, a gesztenyemasszát, a magozott cseresznyét, a tejszínhabot jól összekeverjük, majd hozzáadjuk a pisztáciát is. A piskótalapot vízszintesen ketté vágjuk, megkenjük az alsó lapot ribizlilekvárral, majd rákenjük a masszát. Hűtôbe tesszük pár órára, majd az egészet bevonjuk a tortabevonóval. Kockákra vágjuk, mindegyik tetejét gesztenyével, mogyoróval, vagy vágott mandulával díszítjük.


Leave a Reply

Fordítás – Language
ArabicChinese (Simplified)CzechDutchEnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianJapanesePortugueseRussianSpanishSwedishTurkish